Background Image

Singhji's residence

Client:
self
Type:
Residential
Concept:
Modern
Year:
2013

Project Brief

This is a three bedroom top floor flat. Changes were made during the construction. It was discussed with the builder to remove the walls of kitchen… No lofts; Balcony area was included to the dining and bedroom areas to make them roomier, with better utilization of space. By removing the walls the flat became too spacious and open as well. Some partitions were designed to maintain privacy without losing the spacious feeling. Since the height of the flat is restricted to 9ft. there was obvious challenge of designing a false ceiling and providing ceiling fans while encountering dropped beams here and there.

image
  • Client's Feedback:

    Finally, all the requirements were met through creative designing and well experimented colour schemes that gives a pleasant living experience.

    - self

Want to discuss your new project?

LET'S TALK